8/12/13

Καλά μαντάτα από την Αντάκρη!

Με χαρά σας παρουσιάζω ένα μικρό διαφημιστικό βιντεάκι για τους Γιους της Αριζάν. Το τραγούδι που ακούγεται ονομάζεται Φτερωτή φωτιά, και αναφέρεται σε ένα θρυλικό γεγονός που έλαβε μέρος πριν 850 χρόνια στην Ανατολική αυτοκρατορία της Λοσάντριας. Το έγραψα και το τραγούδησα για τις ανάγκες του βίντεο.
Στο καινούριο εξώφυλλο και γενικότερα στη σειρά από εδώ και πέρα θα φαίνεται το όνομά μου και όχι το ψευδώνυμο. Ο Μενεστρέλ του Μιραβάλ φυσικά είναι και θα είναι ο αφηγητής της ιστορίας, καθώς και ένας απ' τους κεντρικούς χαρακτήρες της (αν και ακόμη είμαστε πολύ μακριά απ' τον να τον δούμε εν δράσει)
Τέλος θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απ' τους αναγνώστες μου που δεν μπορώ να ανανεώνω συχνά το περιεχόμενο του blog. Ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος αυτόν τον καιρό καθώς ασχολούμαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. 
Για το μέλλον και με την ευκαιρία της έκδοσης του νέου βιβλίου έχω θέσει ως στόχο να ανανεωθεί εντελώς, όχι μόνο το blog, αλλά όλο συνολικά το διαδικτυακό κομμάτι που αφορά τη σειρά ''Τα Χρονικά της Αντάκρης''. Υπάρχει μαζεμένο, εδώ και χρόνια πολύ υλικό, από concept art, χάρτες, τραγούδια έως και φωτογραφίες, σημειώσεις, χρονολόγια, επεξηγήσεις και πληροφορίες που σίγουρα θα ενδιαφέρουν όλους τους αληθινούς Αντακριανούς και Αντακριανές. 
Με τις θερμότερες ευχές μου

ΚΖ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: